Slagerij Jobo
  • Home
  • Historiek
  • Klasse Clubslager
  • Slagerij
  • Traiteur
  • Barbecue
  • Dagschotels
  • Broodjes
  • Folder
    • Barbecuefolder
    • Feestfolder
    • Weekmenu
  • Contact
Picture

Traiteur

aperitief, SOEP EN VOORGERECHTEN
Aperitiefhapjes
Lepelhapje
 
1.80 euro stuk

Aperitiefglaasje met mousse van zalm en kruidenkaas 
​
2.70 euro stuk

Aperitiefglaasje met mousse van garnaal en tomatentapenade
2.70 euro stuk

Mini videe (assortiment)
1.20 euro stuk

Kippenvleugeltje
0.70 euro stuk

​

​
Soepen
Tomatengroentesoep met balletjes
5.00 euro liter

Boschampignonsoep met mascarpone en truffel
7.50 euro liter

Kreeftensoep op Zeebrugse wijze
(lekkere vissoep met ruime garnituur)
11.00 euro liter


​
​
Koude voorgerechten
Garnalencocktail rijkelijk gevuld
13.00 euro persoon

Porcetto tonnato
(variatie op Italiaanse klassieker)
9.50 euro persoon

Carpaccio van rundsvlees met Parmezaanse kaas en notensla
9.50 euro persoon



Warme voorgerechten
Verse kaaskroketjes
1.70 euro stuk

Verse garnaalkroketjes (extra garnalen)
4.40 euro stuk

Vispannetje van het huis met juliennegroentjes
9.50 euro persoon

Vispannetje met kreeftensaus
9.50 euro persoon
hoofdgerechten
Hoofdschotels
Opgevulde kalkoen
Roomsaus met druiven (minimum 8 personen)
14.00 euro persoon

Jong parelhoentje op Brusselse wijze
Gestoofd witloof
14.50 euro persoon

Kalkoenrollade "Perigordine"
Sla mixte
14.00 euro persoon

Kalkoengebraad "orloff royaal"
Saus "fine champagne" met wintergroentjes
14.00 euro persoon

Varkenshaasje
Babypeertjes in rode wijn
14.00 euro persoon

Hertenkalffilet - wildsaus van het huis
Appeltje gevuld met bosbessen
27.50 euro persoon

Vispannetje met groentegarnituur (rijkelijk gevuld)
Wortelreepjes, knolselderreepjes
20.00 euro persoon


​

Aardappelgarnituren
Verse (zelfbereide) aardappelkroketjes
0.35 euro stuk

Gratin aardappelen
2.60 euro persoon
Fondue
Gevarieerde fondue
​Malse stukjes biefstuk en kalkoenfilet.
Gehaktballetjes met spek en kruiden.
Sausjes inbegrepen.

PRIJS: 10.70 euro per persoon
​

Groenteschotel
​Gevarieerde verse groenteschotel volgens seizoen samengesteld.
Ideaal als aanvulling bij fondue, gourmet, steengrill of teppanyaki.

PRIJS: 6.00 euro per persoon
Gourmet en steengrill
Gourmet
Vleesschotel bestaande uit diverse soorten vlees en garnituren.
Deze worden gebakken in kleine pannetjes.
Sausjes inclusief.

PRIJS: 15.00 euro per persoon

​
Steengrill
Vleesschotel bestaande uit diverse soorten vlees en garnituren.
Deze worden gebakken op een steengrill.
Sausjes inclusief.

PRIJS: 15.00 euro per persoon


Groenteschotel
Gevarieerde verse groenteschotel volgens seizoen samengesteld.
Ideaal als aanvulling bij fondue, gourmet, steengrill of teppanyaki.

PRIJS: 6.00 euro per persoon

Teppanyaki
Luxe schotel bestaande uit een assortiment van gemarineerde vlees- en visgerechtjes:
  • Gemarineerde gepelde scampi's
  • Coquillespiesje
  • Zalmspiesje
  • Gamba's
  • Gekruide lamskotelet
  • Steak van het huis
  • Mini médaillon du chef
  • Gemarineerde kipfilet
  • Chipolattarolletje
  • Slavinkje
  • Ananasspiesje
Sausjes inbegrepen.


PRIJS: 24.80 euro per persoon

​
Groenteschotel
Gevarieerde verse groenteschotel volgens seizoen samengesteld.
Ideaal als aanvulling bij fondue, gourmet, steengrill of teppanyaki.

PRIJS: 6.00 euro per persoon

​
Koude schotel
Vleesschotel
Schotel bestaande uit:
  • Gekookte hesp met asperges
  • Meloen met boerenhesp
  • Gebakken rosbief en varkensgebraad
  • Kalkoenrollade
  • Opgevulde tomaat met verse grijze garnalen
  • Opgevulde eieren met zalmsalade
  • Opgevulde peer met krabsalade
  • Sausjes

PRIJS: 18.20 euro per persoon
Zalmschotel
Schotel bestaande uit:
  • Stuk zalmfilet met groentegarnituur
  • Opgevulde tomaat met verse grijze garnalen
  • Opgevulde eieren met zalmsalade
  • Opgevulde peer met krabsalade
  • Sausjes

PRIJS: 22.60 euro per persoon
​
Vlees-visschotel
Schotel bestaande uit:
  • Stuk zalmfilet met groentegarnituur
  • Gekookte hesp met asperges
  • Meloen met boerenhesp
  • Opgevulde tomaat met verse grijze garnalen
  • Opgevulde eieren met zalmsalade
  • Opgevulde peer met krabsalade
  • Sausjes

PRIJS: 27.80 euro per persoon

​
Koud buffet
Koud buffet volledig samengesteld naar uw eigen keuze.
Prijs wordt bepaald volgens de gevraagde producten.

PRIJS: op aanvraag
Warme beenham
Warme beenham met koude groenten
Ambachtelijk gekookte beenham in het huis zelf bereid.

Koude groenten:
  • Tomatensalade
  • Geraspte wortelen
  • Geraspte selder
  • Bloemkool
  • Komkommersalade
  • Gemengde salade
  • Meloensalade

Koude sausjes

Warme saus naar keuze: Provençaalse saus, pepersaus of champignonsaus

Aardappelsalade of Spaanse lookaardappelen
Pastasalade

Brood en boter

PRIJS: 15.50 euro per persoon (afgehaald)
PRIJS: 19.50 euro per persoon (thuis geleverd)
​

Warme beenham met warme groenten
Ambachtelijk gekookte beenham in het huis zelf bereid.

Warme groenten:
  • Tomaat met kaas en look
  • Gestoofd witloof
  • Bloemkool met kaassaus
  • Wortelen en erwtjes
  • Boontjes met spek

Warme pepersaus en champignonsaus

Spaanse lookaardappelen

Brood en boter

PRIJS: 20.50 euro per persoon (thuis geleverd)
​

Opgelet!
Deze formule is geschikt voor groepen vanaf 25 personen!

Wij leveren alle materiaal om de hesp te versnijden
Materiaal
Waarborg materiaal
Proper en onbeschadigd teruggebracht wordt dit bedrag volledig terugbetaald.

Aperitiefglaasje of aperitieflepel
1.00 euro

Sint-Jacobsschelp (steen)
3.00 euro

Bord
3.00 euro

Cocktailglas
3.00 euro

Zwarte schotels (plastiek)
3.00 euro

Bruine potjes
5.00 euro

Witte potjes en schaaltjes
5.00 euro

Fonduestel of gourmetstel
10.00 euro

Inox schotels en witte ovenschotels
20.00 euro

Elektrische stellen
20.00 euro


​
Huur materiaal
Elektrische steengril
5.00 euro
Elektrische fondue
5.00 euro
Elektrische teppanyaki
5.00 euro
Elektrische teppanyaki "giant"
10.00 euro
​


Gebruik borden, bestek, glazen en tassen
Wij beschikken over een ruim aanbod van borden, bestek, glazen en tassen.
Deze kunt u gebruiken en niet afgewassen terugbezorgen.

[Bij voorkeur wel afspoelen en de volgende dag terugbezorgen.]

Mes
0.25 euro
Vork
0.25 euro
Lepel
0.25 euro
Bord
0.75 euro
Soepbord
0.75 euro
Tas en ondertas
0.50 euro
​
Picture
Slagerij-Traiteur JOBO - Gistelse Steenweg 29 - 8200 Sint-Andries (Brugge) - 050/38.65.41 - slagerij.jobo@skynet.be - ondernemingsnummer: BE0519727483
Website by Valkiers Marketing
Algemene voorwaarden
  • Home
  • Historiek
  • Klasse Clubslager
  • Slagerij
  • Traiteur
  • Barbecue
  • Dagschotels
  • Broodjes
  • Folder
    • Barbecuefolder
    • Feestfolder
    • Weekmenu
  • Contact